pühapäev, 5. aprill 2009

Tervistavad tegevused tervise edendajas II

Teine päev oli tegelikkuses väga asjalik. Vaatamata kärmelt sooritatud lõunasöögile tuli ära käia soolakambris ja valgusravis. Mõlemad protseduurid kestsid pool tundi. Muusika oli uinutav. Õnneks sattus mulle tool, mille otsas polnud võimalik magada. Osa seltskonnast aga suutis ära kustuda. Käimiskeppidega üritaisn ka kõndida. Esimesed sammud kulgesid kohmakalt, kuid lõpuks sain koordinatsiooni kätte küll. Õhtusöögiks pakuti suht samu roogasid, mis eelmisel õhtul. Sellegipoolest sai kere kõvasti täis topitud, sest ees ootas päeva kõige põnevam sündmus – spaa külastus. Küll oli mõnus liguneda ja mulistada. Vesi oli vähemalt 32 kraadi soe. Mullivannid ja veejoa massaazid. Isegi valgusraviga titebassein oli. Vägevaim elamus oli siiski basseini baar. Istuda kaelani vees ja lürpida kuuma kakaod – vot see on kogemus :D Muidugi oli see koormaks põiele, kuid piinade leevendamiseks vajalik asutus oli käepärast olemas. Tänu tihedatele päevatoimetustele olid väsinud nii kere kui vaim. Lõppes päev, mis oli minu ....kümnes sünnipäev . Uinumine toimus kärmesti ning toanaabri norinaid kuulsin vaid pisteliselt paaril korral öö jooksul. Kolmanda päeva hommik algas linnulauluga. Rasvatihane tuli rõdule siutsuma. Pilved taandusid ja päike ilmus nähtavale. Ilmajaama ennustuse kohaselt peaks kõvasti sooja tulema. Eks seks puhuks peaks vähemalt ühe jalutuskäigu ette võtma. Esimene ja viimane söök täna on juba sooritatud. Jääb veel viimane protseduur: mineraalvee vann.

3 kommentaari:

  1. Veel eelmisel päeval sooritati kuldnokkade vaatlus. Uusi kevadlinde oli ohtrasti: kiivitajad, jääkoskel (sisemaal!), väikekajakas, metsvint, musträstas, hallrästas, suurnokk, sookurg, teder jms...

    VastaKustuta
  2. Spaa on tõesti mõnus paik, nagu isegi umbes samal ajal Hispaanias taaskord veenduda võisin. (Paaril korral olin enne juba külastanud Tartu vastavat asutust.)

    Samas kinnitab autori norina-immuunsus kenasti minu eelmise loo all kommitut. :)

    Linnusaak oli igatahes vägev!

    Aga kümnendast sünnipäevast ma küll sotti ei saa. (hästi nõutu näoga ikoon)

    VastaKustuta
  3. Suures reisiärevuses jäi vahele sõna "kaheksas". Seega pisut täpsem oleks ....kümne kaheksas sünnipäev :D

    VastaKustuta