esmaspäev, 6. aprill 2009

Tagasi argipäevas

Värskast saabumine toimus mõnusa äraeksimise tuhinas. Enne sõitu tellisin teise marsruudi ning kogemata-meelega see nii ka juhtus. Üks teeviit Räpinas näitas kenasti Tartu suunda, kuid teine teeviit parempöörde soovitusega oli puudu. Nii saigi põrutatud otse Võru suunas. Appi tuli võtta Eesti kaart. Pisike tiir ümber Põlva ning juba rahulikum kulgemine Heade Mõtete Linna suunas võis jätkuda. Jõudsin bussijaama samal hetkel ettesõitva Tallinna bussiga ning sain piigalt kätte oma võtmed. Polnudki mahti uurida, kuidas siis näitlejahakatistel kooliteatrite festivalil läks. Eks internet avitab :D
Lavapartnerluse eest said preemia
Tallinna Reaalkooli trupp (Triin Allik, Doris Mark, Maria-Liisa Tõnissoo, Meeri Lembinen, Maris Kristjuhan, Ardo Allik, Andre Tamm, Hendrik Otto Kaju, Kristjan Eerik Kaseniit, Erik Ibis, Andrus Raudsep, Morten Piibeleht)
Päris hea tulemus. Võitsid ilmselt ikka päris profid koolinäitlejad.
GRAND PRIX
Hugo Treffneri Gümnaasiumi trupp „HTG66“ , „Armastus vähendab naiste peenust ja suurendab meeste oma“ (põhineb T.Eelmaa, V.Vahingu ja M.Sirgmetsa tekstidel), juhendaja Marit Sirgmets.
Kuna mina olen äärmiselt vilets näitleja, siis eelistan igal ajal ja igas kohas pigem karmi reaalsust. Rehepapis taas end trullaks nuumanud, kolisin oma kodinatega äärelinna toakesse. Õhtu kulges pererahvaga lobisedes ja maiustades.

5 kommentaari:

  1. Õnnitlused preemia puhul. Paraku jääb teatest selgusetuks, mis etenduse nad esitasid.

    VastaKustuta
  2. Vot seda etenduse värki peaks ajakavast vist uurima. 04.04.09 15.50-16.25 Tallinna Reaalkool, „Imaginaarne eksistents“ (M.Kõivu ja M.Tilga tekstide põhjal), juhendaja Liisi Tegelmann (teatrisaal).

    VastaKustuta
  3. No kui see etendus liiga pikk ei olnud, siis ehk keegi selle ka salvestas ning jagab teistegagi?

    VastaKustuta
  4. Pildid http://kooliteater.festival.ee/?id=79 ja video oli lubatud ka heisata.

    VastaKustuta
  5. Õnne ja tuult tiibadesse lootustandvale noornäitlejale minugi poolt :)

    VastaKustuta