laupäev, 20. veebruar 2010

kass27 said... 20 February, 2010 22:34

Täna ma tundsin, et mul on talvetüdimus. Totaalne siiber sellest aastaajast. Eile käisin bussiga liiniloendusel lõppjaamaga Virlas, ühes pisikeses külas Kõue vallas. Vaatamata sellele, et enamus teid olid lumesahkade poolt töödeldud, oli bussijuhi töö ikkagi raske. Ühte külasse ei pääsenud me lumevaalude tõttu sõitmagi. Teises külas ei mahtunud buss majade vahel pöörama, tuli imevigureid teha. Tartu maantee oli küll lumest puhas, kuid libe. Võttis bussi vibama ka 70 km/t kiiruse juures. Homme ootab mind taas Virlasse sõit. Seekord on päevane reis ja ma kavatsen palju pilte teha. Tänase burgaa siinses kolkakülas võtsin pildile. http://fotoalbum.ee/photos/kass27/sets/911767/?page=19Tuul oli kole tugev ja õhk hõre, hakkasin lausa hingeldama nagu kõrgmäestikus. Praeguseks hetkeks on meite kolgas lumme mattunud. Kui hommikul lumesahk appi ei tule, siis ei pääsegi autoga välja.

3 kommentaari:

  1. Minule saabus talvetüdimus koos esimese lumega. Talvepõlgus esimese nädala järel, kui see mõttetu valge ollus ei kavatsenudki sulada, ning talveviha pärast seda, kui veekraanidki kinni külmusid.

    Loodetavasti, kui see kuramuse talv lõpuks läbi saab, on nüüd 12 aastat sellest jamast rahu. Muidu koli või Inglismaale.

    VastaKustuta
  2. Huvitav, kas tänaseks on käes talveleppimus või siis lootusetu leppimine igavese talvega?

    Aasta eest samal ajal oli juba peaaegu jaanipäev! Vähemasti linnud paljunesid nagu sipelgad!

    VastaKustuta
  3. Paar päeva pärast webxani resigneerunud kommentaari murdis kevad siiski valju solina ja pladinaga sisse. Küllap kaob eelseisva nädalaga Lõuna-Eestis lumevaipki. Põhja ja kirde pool läheb sellega vast küll nädalake-paar kauem. Mina kui üldiselt lumefänn ja lumetu talve põlgur pean samas tunnistama, et tänavu on mulgi valgeollusest juba küllastumus tekkinud. Sulagu see juba rutem!

    VastaKustuta